Alojamiento web para particulares,
Hostings y dominios
profesionales y empresas
Hostings y dominios

Certificats SSL

Què són els certificats SSL?

Els certificats SSL (Secure Socket Layer) són certificats digitals que verifiquen l'autenticitat del lloc web i encripten les dades per tal de protegir-les. D'aquesta manera estableixen una connexió segura amb el servidor, al mateix temps que proporcionen una navegació segura a l'usuari.

Aquesta capa de connexió segura o SSL també s'encarrega de protegir la transmissió de correus electrònics, arxius i tot tipus d'informació utilitzada pel lloc web i el seu servidor, com les claus d'accès i altres informacions confidencials. 

 

Quan és important disposar d'un certificat SSL?

Els certificats SSL sempre són importants per garantir la privacitat, seguretat i integritat de dades. Tot i així, hi ha alguns casos que són més recomanables que altres, com són:

A les botigues online

Molts usuaris abandonen els seus carrets de compra al veure que la botiga no és segura. Les seves dades peronals (telèfon, direcció...) i de pagament (compte bancari...) podrien ser interceptades i la majoria d'usuaris prefereix no còrrer aquest risc.

Als llocs amb formulari de contacte

Especialment quan el fotmulari de contacte inclou dades personals, com la direcció o el telèfon de l'usuari. 

A les intranets i extranets

Aquestes xarxes privades requereixen un alt nivell de seguretat si volem protegir la seva informació.

 

Un cerificat SSL no és necessari si el lloc web no recull dades personals, transaccions, ni disposa d'arxius o informació confidencial.

 

Quins beneficis té el certificat SSL per a la meva empresa?

Millora el SEO

Millora el SEO

Google considera els certificats SSL com un factor de qualitat en els llocs web, element bàsic al seu algoritme de posicionament. Estar ben posicionats a Google farà augmentar les visites del lloc web i per tant, la presència i visibilitat a Internet.

Genera confiança

Genera confiança

Els llocs webs amb certificats SSL apareixem com HTTPS i un distintiu en forma de candau verd, indicant que la pàgina és segura. Això garanteix la fiabilitat del lloc web, genera un extra de confiança per part de l'usuari i millora la seva imatge corporativa.

Millora les conversions

Millora les conversions

Un gran nombre d'usuaris marxa del lloc web si ha d'introduir dades privades però no veu que la pàgina sigui segura. Per tant, si mostrem el web com un lloc segur, disminuirem la taxa de rebot i el nombre d'abandonaments i augmentarem les conversions.

Evitem el Phishing

Evitem el Phishing

El phishing o suplantació d'identitats és un malware amb l'objectiu d'obtenir claus d'accés i comptes bancaris per utilitzar-los de forma fraudulenta. Els certificats SSL fan que sigui molt més difícil interceptar aquestes dades a través de la seva informaicó xifrada.

 

Per què triar Avellana Digital?

Sabem que cada client té unes necessitats i requeriments diferents. Per això, només us oferim justament allò que necessiteu, amb transparència i sinceritat. Sense sorpreses posteriors.

Suport tècnic

Suport tècnic

Us assessorem sobre el nivell de seguretat que el vostre lloc web necessita i us oferim sempre el certificat que més s'adequï a vosaltres per tal que traieu el màxim rendiment al llarg del temps. 

Cicle complert

Cicle complert

Gaudiu de tenir tot allò referent a la vostra web de manera centralitzada i estalvieu temps per allò que més us importa. Disposar de tots els aspectes tènics i digitals en un mateix lloc, millora l'eficiència i qualitat del treball.

Integració amb campanyes SEO

Integració amb campanyes SEO

Desenvolupem informes de posicionament orgànic i implementem accions d'optimització web en cercadors com Google. Tot en un mateix lloc per assegurar l'eficiència del SEO i augmentar les visites del vostre lloc web.

Rapidesa

Rapidesa

No espereu més temps del necessari. Quan es tracta de seguretat web, vosaltres sou els primers. Implementem certificats SSL al vostre web tan aviat com sigui possible amb la mateixa qualitat que sempre.

 

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.