Us ajudem a crear una imatge
Dissenys a mida
pròpia i diferenciadora
Dissenys a mida

Disseny de web corporativa

Què és una web corporativa?

Una web corporativa és el lloc web de una empresa o institució que conté informació de la mateixa i permet transmetre la imatge i valors de la marca. Aquesta presència a Internet possibilita un nou canal de comunicació i interacció amb el vostre públic objectiu, i per tant, serveix per atreure i fidelitzar nous visitants i/o clients.

A Avellana Digital us assessorem per analitzar i definir els objectius al crear un lloc web corporatiu i dissenyem i desenvolupem totes les accions necessàries perquè es compleixin les vostres expectatives online.

 

Entès. I com funciona una web d'empresa?

La web corporativa pot incloure qualsevol tipus d'informació: Textos, imatges, documents, arxius, vídeos, enllaços, calendaris, xarxes socials o qualsevol altre tipus de contingut que us permeti complir els vostres objectius.

Cada projecte és diferent, cada marca respira la seva pròpia personalitat i nosaltres tractem de captar-la per crear un lloc web corporatiu que posicioni la vostra marca amb una imatge atractiva i una experiència d’usuari única.

Ens interessa l’aspecte del lloc web però també la forma com l’usuari interactua amb ella, per tal que permeti una navegació fàcil i intuïtiva. És molt important què mostrem, com ho mostrem i com es pot trobar.

 

Em faig una idea però, quins beneficis té una web corporativa?

Una pàgina web corporativa està indicada per a qualsevol empresa, professional o entitat que vulgui tenir presència a Internet, és una carta de presentació de l'empresa o activitat a la qual es refereix.

Alguns dels avantatges de disposar d'un lloc web corporatiu són:

 • Crear imatge de marca i empresa.
 •  Mostrar informació d'interès sempre actualitzada.
 •  Establir relacions. Fidelitzar i agilitar la relació amb els seus clients o usuaris.
 •  Escoltar als seus clients actuals i potencials.
 •  Augmentar quota de mercat.
 •  Millorar la vostra presència a Internet.
 • Destacar sobre la seva competència.
 •  Accedir a nous mercats.
 •  Donar a conèixer noves promocions.
 •  Facilitar tràmits i gestions.
 •  Disposar de zones privades per als seus clients, usuaris, empleats o venedors.
 

Interessant... I quin és el vostre procediment?

Consultoria i planificació

Oferim consultoria i assessorament en disseny web, tecnologia, SEO i màrqueting online perquè la vostra web corporativa doni els resultats esperats. A més, us ajudem a definir els vostres objectius, cap a on orientarem el procés de desenvolupament de la web corporativa i totes les nostres accions.

Disseny web

Dissenyem la vostra web corporativa a segons la vostra filosofia i els valors que caracteritzen la vostra empresa. Treballem per oferir una imatge diferenciadora basada en l'experiència d'usuari i navegació mòbil. Un cop tenim clars els elements de navegació, disseny i estructura del contingut, passem a la fase de desenvolupament.

Programació

Desenvolupem cada part del lloc web segons l'estructura i disseny aprovat. A més, implementem les eines i mòduls que millor s'adaptin a les necessitats de la web corporativa, com un gestor de continguts, indicadors de xarxes socials, mòduls SEO, integració de recursos empresarials, etc.

Testeig i publicació

Durant aquesta fase comprovem la bona adeqüació del disseny, funcionalitat de tots els elements i navegació. D'aquesta manera, podem detectar possibles errors o incidències i millorar qualsevol aspecte abans de publicar el lloc web.

Màrqueting online

Un cop estigui operativa la web, és molt important donar-la a conèixer mitjançant diferents eines online. Posicionem la web corporativa als motors de cerca, definim l'estratègia de continguts i xarxes socials i realitzem campanyes de publicitat i e-mail màrqueting perquè la vostra web comenci a generar resultats de manera òptima.

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.