Orientem la vostra estratègia
Màrqueting online
a la consecució de resultats
Màrqueting online

Posicionament SEM

El Search Engigne Marketing (SEM) o Màrqueting en Cercadors es refereix a la promoció del nostre lloc web en els motors de cerca com Google, Yahoo o Bing, a través d'anuncis o enllaços patrocinats. En altres paraules, el SEM permet posicionar el vostre lloc web de manera ràpida als primers resultats de Google quan les persones cerquin els vostres productes o serveis.

 

Quins avantatges té el SEM en relació a altres tècniques de màrqueting?

  • Arriba al públic desitjat: Trieu el públic objectiu a qui voleu mostrar els vostres anuncis. Podem segmentar per sexe, edat, idioma, ciutat...
  • Arriba a usuaris interessats en el teu producte o servei: L’usuari realitza una cerca relacionada amb el vostre lloc web i amb la intenció de comprar o fer una acció determinada. Són usuaris qualificats.
  • Control de la vostra inversió: Podeu definir un pressupost màxim diari i canviar-lo en qualsevol moment. No hi ha cap tipus de permanència ni inversió mínima.
  • Gaudiu de la immediatesa: Podeu conèixer els resultats del SEM en temps real amb la possibilitat de realitzar canvis en qualsevol moment. 
 

Què aconseguiré amb el Search Engine Marketing?

Augmentar la visibilitat

El SEM permet posicionar-vos ràpidament a un dels primers resultats pagats de Google i per tant, genera una major visibilitat.

 

Augmentar les vostres visites

El SEM augmenta notablement l’entrada de trànsit al vostre lloc web. Segons el pressupost que determineu, aconseguireu més o menys visites.

Augmentar les conversions

Orientem la vostra campanya SEM als resultats, com la compra, la trucada, el registre en la vostra web, l’enviament d’un formulari, etc.

 

Millorar el retorn de la inversió (ROI)

A través de l’optimització de la campanya SEM, podem establir la fórmula que generi majors ingressos en relació amb la vostra inversió.

 

 

Interessant... I quins passos seguirem?

Qualsevol persona pot realitzar una campanya SEM, però no tothom sap treure-li el rendiment necessari ni generar un bon retorn de la inversió.

Estudi de paraules clau

Determinem quines són les KeyWords que us portaran més trànsit qualificat. Una investigació profunda de les KeyWords us ajudarà a aconseguir un major nombre de conversions i millorar el retorn de la vostra inversió.

Previsió de resultats

Segons els vostres objectius, pressupost i Keywords us donem una aproximació dels resultats de la campanya SEM, així com les impressions, clics i conversions estimades.

Estructura de la campanya

Una de les claus d’èxit més importants de les campanyes SEM és l’estructura. Adaptem la campanya o campanyes al vostre lloc web de forma organitzada i segmentem al màxim cada anunci per aconseguir els millors resultats.

Optimització de Langing Page

La pàgina on l’usuari aterra després de fer clic a l’anunci és determinant per la conversió. Dissenyem Landing Pages integrades en el vostre lloc web i orientades a la conversió.

Usuaris amb dispositius mòbil

Enfoquem la campanya al trànsit mòbil, una part cada cop més important per qualsevol web. Creem anuncis adaptats per a smartphones i tablets orientats a la conversió, així com la compra, la trucada, l’enviament d’un formulari, etc.

Avaluació per seguir optimitzant

Un dels grans avantatges del SEM és l’obtenció de dades en temps real. Això ens permet analitzar els resultats i realitzar els canvis pertinents per millorar la rendibilitat del SEM. D’aquesta manera, optimitzem la campanya de forma constant i millorem el vostre retorn de la inversió.

 
 

Avellana Digital: Empresa certificada per Google Adwords

Els membres del nostre equip disposen de la certificació professional de Google Adwords, amb la qual ens certifica com a experts en campanyes CPC i de publicitat online.

Aquesta certificació ens acredita com a professionals amb un alt coneixement i experiència en la creació desenvolupament i gestió de campanyes CPC Adwords. A més, ens mantenim en constant actualització i estem al dia de tots els canvis i novetats en Google Adwords. Us podem ajudar? 
 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.