Desenvolupem projectes a mida
Tecnològicament inquiets
adaptats a les vostres necessitats
Tecnològicament inquiets

Disseny d'Apps

Les Apps s'han convertit en una cosa imprescindible a la nostra vida. Algunes ens fan la vida més fàcil, altres ens diverteixen, ens entretenen, ens informen... Sabies que gairebé el 90% de l'us del nostre mòbil el dediquem a les aplicacions mòbil? Segons l'informe Mobile a Espanya 2015 de Ditrendia, els usuaris prefereixen utilitzar apps en lloc de navegar per Internet. Això suposa una oportunitat d'or per les empreses i comerços que volen estar presents en el dia a dia dels seus clients.

A Avellana Digital dissenyem i desenvolupem aplicacions mòbils pels sistemes iOs i Android. Expliqueu-nos la vostra idea i us ajudarem a definir i fer realitat la vostra App. Oferim un servei integral que inclou creativitat, disseny, programació, publicació a Google Play / App Store, optimització ASO i promoció perquè ho tingueu tot a un mateix lloc i us faciliti la seva gestió.

 
Disseny Apps

Quins beneficis té el disseny d'APPs?

Les aplicacions mòbils permeten mantenir una relació més propera amb l'usuari ja que estem presents en qualsevol moment i a un sol clic. Amb una App facilitem l'usuari una acció concreta, així com una compra, una comunicació més directa amb l'empresa, etc.

En definitiva, les Apps poden conformar una via directa a les nostres conversions, són una bona eina de fidelització i posicionen la marca.

 

Interessant... I com ho feu?

Consultoria i planificació

És la primera fase de desenvolupament del projecte. Definim els objectius i les funcionalitats que ha de complir l’aplicació, desglossem totes les accions que s’han de realitzar per crear un calendari de treball.

Disseny d'aplicacions

Us oferim un disseny personalitzat que estigui marcat per les tendències més actuals, tenint en compte la usabilitat i una correcta aplicació de les guide lines de disseny d’Apple, Android i Microsoft Windows Phone.

Programació

Aquesta fase es farà en funció de la tecnologia que s’hagi decidit utilitzar per cada plataforma de programació.

Testeig i Publicació

Quan l’aplicació mòbil ja està desenvolupada, és necessari fer un testeig de funcionament i rendiment per assegurar-nos d’un funcionament òptim abans de publicar-la. Una vegada validada, ens encarreguem de tots els passos necessaris per publicar-la als markets d’aplicacions corresponents (Google Play, App Store, Windows Marketplace).

Màrqueting d'Apps

Donem a conèixer la vostra App mitjançant publicitat a les xarxes socials, a Google i a altres aplicacions mòbils. També us ajudem a augmentar la seva visibilitat i descàrregues amb el posicionament ASO (el SEO per Apps) i estem pendents de la navegació dels vostres usuaris per optimitzar les vostres conversions i objectius.

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.