Desenvolupem projectes a mida
Tecnològicament inquiets
adaptats a les vostres necessitats
Tecnològicament inquiets

Desenvolupament d'Apps

Els dispositius mòbils i tablets formen part de la vida de gairebé totes les persones i s’han consolidat com un dels principals mitjans d’accés als continguts digitals d'empreses i organitzacions. Durant els darrers anys els dispositius mòbils han generat un mercat amb moltes possibilitats i les app mòbils són una de les protagonistes.

Què és una APP mòbil?

Una app o aplicació mòbil és un programa que s'ha creat per executar-se en dispositius mòbils, com smartphones i tablets, amb l'objectiu de fer més fàcil la vida de les persones.

Hi ha 3 tipus de desenvolupament d'aplicacions mòbils:

  • Nadiues: Són aplicacions desenvolupades específicament per un determinat sistema operatiu (Android, iOs o Windows Phone) i per tant en el seu llenguatge propi. S’adapten millor a les característiques de cada dispositiu.
  • Webapps (HTML5 + CSS + JS): Són aplicacions que estan desenvolupades per executar-se en el navegador web del nostre dispositiu mòbil. D’aquesta forma es poden veure en qualsevol dispositiu independentment del sistema operatiu.
  • Híbrides: És una combinació de les dues: Nadiua + Webapps.

 

A Avellana Digital som experts en el desenvolupament d’aplicacions mòbils per Android i iOS. Segons les votres necessitats i objectius podem desenvolupar aplicacions corporatives, socials, jocs, productivitat, màrqueting, consulta, notícies, dades, geolocalització i nous models de negoci que sorgeixen continuament. Us assessorem sobre qualsevol dubte que tingueu en desenvolupament d'aplicacions mòbils i us ajudem a aprofitar al màxim les prestacions de la vostra App. Us proposem noves funcionalitats i formes d’interactuar amb els usuaris.

 
Tablet

I com funciona?

Els diferents sistemes operatius (Apple i Android) tenen la seva plataforma pròpia de descàrrega d’aplicacions (App Store i Google Play).

Qualsevol persona amb un dispositiu mòbil o tablet pot descarregar l’aplicació (poden ser gratuïtes o de pagament) i interactuar amb ella.

Una vegada instal·lada, l’accés a la informació és de forma instantània, a qualsevol lloc i en qualsevol moment, convertint una aplicació mòbil en una eina de comunicació molt efectiva.
 

Entès, però en què em pot ajudar tenir una aplicació mòbil?

 

Millora la comunicació
Millora la comunicació

Degut a l’alt ús que tenen les aplicacions mòbils, es poden utilitzar per comunicar i interactuar amb els vostres usuaris o clients de forma ràpida i efectiva.

Potencia les vendes
Potencia les vendes

Establiu un nou canal de venda dels vostres productes i serveis i faciliteu la venda en mòbil. 

Promoció i màrqueting
Promoció i màrqueting

Les apps mòbils són un bon element de màrqueting ja que poden arribar a una gran quantitat d’usuaris.

Possibilitat de monetització
Possibilitat de monetització

Venda de l’aplicació en les diferents plataformes per treure un benefici en les descàrregues (jocs, aplicacions de gestió, consulta...) i/o en la publicitat.

 

Interessant... I com és la vostra metodologia?

Consultoria i planificació

Consultoria i planificació

Us ajudem a definir uns objectius específics i mesurables i l'estratègia que seguirem per aconseguir-los. També us assessorem sobre quines tecnologies utilitzar i el tipus de desenvolupament (nadiua, webapps o híbrida), per després planificar l’estructura i els continguts que mostrarà.

 
Disseny de l'aplicació

Disseny de l'aplicació

Dissenyem l’aplicació pensant sempre en l'usabilitat i l’experiència d’usuari. Treballem una proposta gràfica per mostrar els diferents elements de navegació i contingut. Una vegada aprovada aquesta fase, passem al desenvolupament de l'aplicació.

Desenvolupament de l'aplicació

Desenvolupament de l'aplicació

Desenvolupem l'App segons les funcionalitats i característiques que necessiteu. A aquesta fase ja podreu veure quin aspecte tindrà l'aplicació gràcies a uns visualitzadors que incorporem. El nostre desenvolupament d'aplicacions mòbils inclou els sistemes iOs i Android, a més de la versió HTML.

 
Testeig i publicació

Testeig i publicació

Comprovem les funcionalitats i navegabilitat de l'aplicació amb l'objectiu de verificar el seu bon funcionament o detectar possibles incidències.Un cop li donem el vis-i-plau, la publiquem a l'AppStore (iPhone i iPad) i Android Market (Android) i realitzem el seu seguiment.

 
 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.