Allotjament web per a particulars,
Hostings i dominis
professionals i empreses
Hostings i dominis

Allotjament web amb Hosting Cloud

 

DOMINI GRATUÏT AMB TOTS ELS HOSTINGS CLOUD!*

*Si contracteu  ara un dels nostres plans, tindreu un domini gratuit durant el primer any.
Promoció vàlida per les extensions .com, .es, .cat, .org i .net.. 

Què és un hosting o allotjament web?

Els llocs web, així com tots els elements que els componen, han d'estar enmagatzemats en equips informàtics físics que els fan funcionar. Segons les característiques de cada web i de la seva audiència, es necessitarà un tipus de infraestructura o un altre: Amb més prestacions, capacitat, volum de transferència de dades, etc.

 
Allotjament Web

 

Una analogia entenedora seria la dels hotels, on els hostes gaudeixen d'un lloc on allotjar-se en base a unes comoditats concretes.

Així doncs, la web seria l'hoste, i les comoditats serien les característiques com el volum de visitants suportats, la capacitat d'enmagatzemament de dades o la rapidesa amb que responen les webs a les peticions dels seus visitants. A més a més els hostings cloud d'Avellana Digital incorporen també servei de correu corporatiu o personal associat als vostres dominis.

 

I on entra el domini en tot això?

El domini té una doble funció: D’una banda identifica la vostra marca davant el món i per l’altra, serveix d'adreça per a que els usuaris d'Internet trobin les vostres webs i hi puguin accedir. Per això un allotjament web sempre ha d'anar associat a un domini. A Avellana Digital també som especialistes en dominis, contacta amb nosaltres per conèixer més sobre registre i gestió de dominis.

 

Per què triar els plans de hosting cloud d'Avellana Digital?

Deixa-ho a les nostres mans

Ens preocupem de tots els temes tècnics perquè només us hageu de preocupar de fer créixer la vostra idea o negoci.

Experts digitals

Portem des dels inicis de la revolució 2.0 oferint solucions d’èxit als nostres clients.

Suport tècnic

Estem disponibles per escoltar-vos i ajudar-vos sempre que ho necessiteu, resolent els vostres dubtes de manera ràpida i sense fer-vos esperar de manera innecessària.

Transparència en els serveis

Us expliquem de manera clara, sense tecnicismes i en el vostre mateix llenguatge sobre qualsevol dubte que tingueu amb el vostre allotjament web o els vostres comptes de correu.

Plans a mida

El millor hosting és el que us dóna justament el que necessiteu. Per això disposem de diferents plans que s'adapten a vosaltres.

Servei escalable

En el cas que el vostre lloc web creixi, no tindreu problemes en contractar més recursos i sempre amb la mateixa qualitat.

Alta disponibilitat

Els nostres serveis funcionen amb una disponibilitat del 99% del temps.

Tecnologia amb denominació d'origen

Dins d'aquest Internet global amb nosaltres trobareu un conjunt de professionals d'alt nivell tècnic i humà amb els que us sentireu com a casa. Oferim tecnologia amb denominació d’origen!

 

 

El millor pla de hosting és aquell que us dona justament allò que necessiteu.

Per això a Avellana Digital disposem de diferents plans de hosting, perquè pugueu triar el que millor s'adapta a les necessitats del vostre web.

 

Cometa

Il·lumina el cel d'Internet

  • Ideal per començar o per webs amb no moltes visites. Un pla que us ofereix tot el que necessiteu al menor preu, amb la garantia de poder créixer en qualsevol moment.

Estel

Brilla amb llum pròpia

  • Per la web que necessita força espai, té una bona audiència, o necessita més capacitat de processament per córrer lleugera com un gínjol!

Galàxia

Projectes que arriben a tot arreu

  • El hosting que us costarà d’acabar. Perfecte per webs amb molts grans o amb molts arxius, amb un trànsit elevat o amb necessitats específiques de processament.
 

Tots els nostres plans de hosting disposen de servei de correu amb filtratge de correu no desitjat, de còpies de seguretat diàries, així com eines d'estadístiques de visites, correu web, panell de control i altres característiques que anireu descobrint i us encantaran.

 
 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.