Us ajudem a crear una imatge
Dissenys a mida
pròpia i diferenciadora
Dissenys a mida

Disseny d'infografies

Les infografies estan de moda i no és d'extranyar: Són una de les solucions que més atreuen l'atenció dels usuaris, són contingut viralitzable (es comparteixen fàcilment a les xarxes socials) i tenen un alt poder de persuasió. Al llarg dels anys hem pogut comprovar com les infografies tenien un alt poder d'engagement. Per això, si voleu comunicar de manera efectiva una sèrie de dades, les infografies són una gran solució.

A Avellana Digital dissenyem infografiesque fan  atractives i entendibles les dades i textos. Gràcies a una infografia podem transmetre informació de manera visual, fàcil d'assimilar i de recordar. Podem crear gràfiques informatives, estadístiques, descriptives, pedagógiques, geogràfiques, comparatives...

Sabíeu que els usuaris només llegueixen un 28% de les paraules d'una pàgina? 

Amb Internet i les xarxes socials rebem una gran quantitat d'informació que no som capaços d'assimilar. Gràcies a les infografies i continguts audiovisuals podem consumir informació  més clara i ràpidament. Dins d'una estratègia de continguts ben organitzada, les infografies poden ser una gran eina de comunicació.

 

Avantatges d'utilitzar infografies a les nostres comunicacions

Les infografies s’han convertit en una gran eina de màrqueting, a continuació t'expliquem per què.

  • Una imatge val més que mil paraules: Cada cop més, ignorem els textos i acostumem a escanejar la informació. Les infografies ajuden a centrar l'interès en el més important i faciliten la lectura.
  • Reforça la vostra marca: La infografia demostra que la vostra empresa o organització sap del tema i que té la capacitat d'estructurar tota la informació en una imatge, diagrama o esquema.
  • Arriba més lluny: Les infografies aporten valor afegit a l'usuari, són més atractives i, per la seva fàcil i ràpida llegibilitat, es comparteixen més fàcilment que els textos, de manera que augmenten la viralitat del contingut.
  • Més fàcils de recordar: El nostre cervell recorda més fàcilment les imatges que els textos per la qual cosa les infografies tenen un alt poder de comunicació, fan les dades més entendibles i són més persuasives.

Com crear infografies?

És important plantejar la infografia de forma correcta, creant un esquema que plasmi la informació de forma ordenada i coherent. Saber què volem comunicar i quina informació disposem per crear-la és fonamental per la creació de la infografia. Per crear una infografia eficaç recomanem seguir els següents punts:

  • Seleccionar el tema. Imprescindible: Sobre què parlarem? Tindrà un to informatiu o anirà orientat a l'entreteniment?
  • Definir l'enfoc. Cal donar-li una intenció, una lògica, d'acord amb els objectius de comunicació. Una manera de mostrar les dades més atractiva i amb un cert ganxo.
  • Seleccionar la informació. No podem incloure totes les dades a la infografia. Moltes vegades haurem de seleccionar què és el més interessant i descartar el menys important.
  • Organitzar les dades. La informació ha de tenir un cert ordre. Recomanem posar la informació principal al principi, per enganxar els usuaris, donar dades que complementin la informació i acabar amb un resum o síntesi d'allò mostrat.
  • Dissenyar. Finalment cal fer atractiva tota aquesta informació mitjançant el disseny. Crearem gràfiques? Farem servir il·lustracions? Quina és la millor manera de mostrar-ho?

Com ho fem nosaltres?

 

Temàtica

Temàtica

Us ajudem definir els vostres objectius de comunicació, triar un tema d’interès segons les tendències de cerca i el to més adequat. També us ajudem a definir d'enfoc que necessita per cridar l'atenció del públic objectiu.

 
Preparació de les dades a mostrar

Preparació de les dades a mostrar

A partir d'un estudi seleccionem les dades més interessants amb les que basarem la infografia. Definim la manera de mostrar-les perquè s'entengui de manera clara.

Disseny

Disseny

Creem les gràfiques, il·lustracions i altres elements d'acord a la vostra identitat corporativa. Organitzem la infomació de manera atractiva visualment i d'acord als objectius de comunicació prèviament establerts.

 
Promoció

Promoció

Un cop creada la infografia, us ajudem amb la seva difusió mitjançant un pla de comunicació 2.0 perquè arribi als màxim nombre del públic objectiu. Apliquem certes tècniques per ajudar a viralitzar la infografia.

 

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.