Desenvolupem projectes a mida
Tecnològicament inquiets
adaptats a les vostres necessitats
Tecnològicament inquiets

Frameworks en desenvolupament web

Un lloc web és un conjunt de fitxers, mòduls, imatges, enllaços... En definitiva, una gran quantitat d’informació que és necessari ordenar. Ho podem veure en el nostre dia a dia, però és especialment important en els sistemes i aplicacions web: Estructurar i normalitzar la informació és fonamental per poder emprar-la amb facilitat. És aquí on entra el paper dels frameworks.

 

Què és un framework?

Un framework o “marc de treball” és un patró de desenvolupament, és a dir, un esquema o estructura que ens ajudarà a desenvolupar un sistema o aplicació web amb major facilitat que si ho fessim des de zero.

Fent una analogia, ens podem imaginar que el framework és un conjunt d’ingredients culinaris tallats i preparats per fer-los servir. Segons quins components utilitzem i com els haguem cuinat, crearem un plat o un altre.

Per tant, podem dir que els frameworks ofereixen una sèrie de funcionalitats ja desenvolupades, que podem utilitzar i configurar segons ens convingui. D’aquesta manera,  estalviem més temps (i diners) que amb el desenvolupament a mida o des de zero, i al mateix temps, ens permet ser més versàtils i adaptables que el desenvolupament amb CMS (Prestashop, Drupal, Wordpress...). 

 

D'acord però, en què em pot ajudar el desenvolupament amb frameworks?

Guanya temps

Guanya temps

A més d'estalviar temps en desenvolupament,  amb el framework podreu enllaçar fàcilment les vostres aplicacions internes i els processos de publicació i control seran més ràpids.

Suport

Suport

Comptem amb el suport d’una àmplia comunitat de desenvolupadors, que treballen amb bones pràctiques de programació i que han comprovat prèviament el bon funcionament del framework.

Rendiment

Rendiment

Els codis són més nets, segurs i eficients. Tot això redueix el temps de càrrega del lloc web i el fa més àgil, per la qual cosa millorarà el posicionament en cercadors (SEO), l'experiència d'usuari i les conversions.

APIS

APIS

Amb un framework, podeu tenir la vostra pròpia API al servei de les vostres necessitats. A més, també podeu rendibilitzar l'API i permetre que tercers la utilitzin a canvi d'uns ingressos passius.

Codi Obert

Codi Obert

El Codi Obert permet implementar noves característiques sense la necessitat de cap llicència. A més, el seu manteniment no depèn d'una empresa específica, sinó que ho podria fer qualsevol tècnic amb els coneixements necessaris.

 

I quins són els frameworks que utilitzeu?

Treballem amb frameworks que estan entre els més potents i fiables que existeixen. A partir d'aquí, construïm tot el que dóna sentit al framework: Creem l'estructura que s'adapti a les necessitats del vostre negoci i la configurem per tal que sigueu més eficients amb la vostra activitat

Cake PHP

Cake PHP

És un framework que utilitza el patró de disseny MVC (Model Vista Controlator). És flexible, ràpid i segur. A més, la seva comunitat de desenvolupadors és bastant activa i per la qual cosa, està en millora constant.

CodeIgniter

CodeIgniter

El seu desenvolupament és àgil i lleuger. Actualment és considerat com un dels frameworks més ràpids. Facilita l'estructura lògica de l’aplicació sense que disminueixi la velocitat del sistema.

Laravel

Laravel

Disposa d’un gran nombre de funcionalitats i permet gestionar de forma compatible i lleugera les bases de dades. A més, treballa amb una sintaxi elegant i expressiva per crear codi de forma senzilla.

Kohana

Kohana

Incorpora el patró de MVC (Model Vista Controlator), així com una gran quantitat de funcions complementàries, posicionant-se com un dels frameworks més complerts. A més, és lleuger, segur i fàcil d’utilitzar.

Symphony

Symphony

És un framework flexible que s'adapta des dels projectes més simples als més complexos i independent del sistema de base de dades. Symphony, a més és fàcil d'expandir i permet integrar-se amb llibreries desenvolupades per tercers.

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.