Orientem la vostra estratègia
Màrqueting online
a la consecució de resultats
Màrqueting online

Email Màrqueting

Què és l'email màrqueting?

L’email màrqueting o emailing és una tècnica de màrqueting directe que consisteix en la utilització del correu electrònic com a mitjà de comunicació entre les empreses i els seus clients. L’email màrqueting permet fidelitzar i atreure clients a través de butlletins o newsletters. 

 

Quins són els seus beneficis?

Millora la relació amb els vostres clients:

Si s’utilitza correctament, l’email màrqueting és una eina fonamental per cuidar la relació amb els nostres clients. 

Resultats a curt termini:

L'email màrqueting es caracteritza per la seva instantaneitat. Normalment podem avaluar els seus resultats passats uns dies. 

Augmenta les conversions: 

Podeu utilitzar el correu electrònic per conduir els vostres clients a l'acció i facilitar les conversions a la vostra campanya.

Millora el seguiment de les vendes:

Amb l’email màrqueting tenim un major control de l’evolució d’una venda i podem treure dades i informacions valuoses per optimitzar les conversions.

Retorn de la inversió:

L’email màrqueting es considera un dels sistemes que millor retorn de la inversió proporciona. 

Inversió mínima:

Els costos de l’email màrqueting depenen del nombre d’enviaments que necessitem. Tot i així, l’emailing és un sistema molt més econòmic que altres accions de màrqueting digital.  

 

Quin és el vostre sistema?

Objectius clars i mesurables

Objectius clars i mesurables

Abans de qualsevol acció de màrqueting digital és fonamental establir allò que volem aconseguir a través d’una planificació determinada. Per això, creem la “Planificació Estratègica del Màrqueting”, un document on concretem totes les tècniques, instruments i altres factors que asseguraran la consecució dels nostres objectius de manera eficient. 

.

Creació de la Base de Dades

Creació de la Base de Dades

Per tal de poder dur a terme una atenció personalitzada a través de l’email màrqueting, necessitem una base de dades segmentada amb informació qualitativa dels diferents clients o contactes. Si encara no disposeu de cap sistema de recopilació de dades, nosaltres ens podem encarregar d’implantar formularis, centres de subscripció, sistemes de CRM i altres mètodes per conèixer les preferències dels vostres clients.

La segmentació com a base de l'èxit

La segmentació com a base de l'èxit

L’èxit del email màrqueting es basa en enviar el correu adequat a la persona correcta en el moment més oportúA Avellana Digital sabem que per aconseguir una acció d’email màrqueting efectiva és molt important segmentar correctament la base de dades i assegurar-nos que allò que li arriba a l’usuari és veritablement rellevant per a ell.

Responsive email desing

Responsive email desing

Sabies que el 48% dels emails enviats són oberts a través de smartphone? I que el 17% són oberts a través de tablet? Davant aquestes dades, l’optimització als dispositius mòbils no esdevé una opció, sinó una necessitat.

A Avellana Digital no passem per alt aquestes dades i per això creem email amb dissenys adaptatius (Responsive Email Design), per tal d’assegurar una òptima experiència d’usuari des de qualsevol dispositiu.

Permission màrqueting

Permission màrqueting

L’email màrqueting ha de formar part del permission màrqueting, aquell que es basa en obtenir el permís explícit del client. Quan un usuari rep un correu electrònic d’una empresa a la que no ha mostrat gens d'interès, probablement li suposarà una molèstia i l’eliminarà sense obrir-lo, repercutint negativament en la organització. És per això que impulsem accions per crear bases de dades pròpies, amb el permís explícit dels usuaris i correctament segmentades.

Control dels resultats i manteniment de la Base de Dades

Control dels resultats i manteniment de la Base de Dades

A través del control dels resultats, podem optimitzar futurs enviaments d’email màrqueting i millorar les taxes d’obertura, l’engagement i, especialment, les conversions. A més, mantenim la vostra Base de Dades actualitzada a través de sistemes automàtics per incorporar tots els canvis, així com les informacions de contacte o els usuaris que es donen de baixa.

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.