Us ajudem a crear una imatge
Dissenys a mida
pròpia i diferenciadora
Dissenys a mida

Disseny de blogs

Voleu augmentar la vostra presència online? Compartir els vostres coneixements o allò que més us agrada fer amb el món? Incrementar les visites a la pàgina web corporativa? Proporcionar credibilitat i autoritat a la vostra pàgina? Si heu contestat que sí a alguna d'aquestes preguntes, segurament un blog sigui el que necessiteu.

Tant si voleu començar a tenir un espai propi a Internet mitjançant un blog com si ja teniu una pàgina web corporativa o botiga online i voleu potenciar els vostres resultats, a Avellana Digital us podem ajudar.

Disseny i desenvolupament de blogs a mida

No us deixeu enredar pels blogs gratuïts que després no s'ajusten a les vostres necesitats. Si veritablement voleu disposar d'una bona presència a Internet, és imprescindible disposar d'un domini propi i un disseny personalitzat, d'acord amb els valors que voleu transmetre. A Avellana Digital dissenyem i desenvolupem blogs orientats a resultats, ja sigui el coneixement d'una marca, l'augment de visites, de les vendes o leads. A més, us assessorarem per trobar la millor forma de crear continguts rellevants i com promocionar-los per crear i fidelitzar una massa de seguidors, així com arribar a un públic més ampli.

Per què disseny "a mida"?

El disseny de blogs a mida permet anar més enllà  i donar un toc distintiu al web. Permet disposar d'un disseny que s'adapti a les particularitats que necessiteu, així com que pugui adaptar-se a noves funcionalitats que necessiteu en un futur. El disseny de blogs a mida disposa d'una certa màgia que no té la resta de blogs, una personalització que destaca de manera especial.


Avantatges d'un blog de continguts

Un blog és una gran eina de comunicació i màrqueting online, una base on crear continguts d'interès i captar l'atenció del públic objectiu. Concretament, un blog ens aporta els següents avantatges:

  • Fomenta la participació de clients i/o usuaris mitjançant els comentaris dels blog. Les opinions i l'intercanvi d'idees és una informació molt vauosa per qualsevol persona o organització que vol continuar creixent.
  • Permet arribar a una gran quantitat d'usuaris, amb el que podem donar a conèxier una persona o empresa.
  • Augmenta les visites a la pàgina web o botiga online.
  • Facilitat d'ús. Els blogs que creem són molt fàcils de gestionar, tot i que si necessites ajuda extra podem oferir-te formació.
  • Millora les conversions. Mitjançant la creació de continguts de valor, podem despertar l'interès dels nostres usuaris i augmentar els contactes o vendes.
  • Dóna la possibilitat de mostrar els vostres coneixements sobre un tema, proporcionant autoritat i crediblitat a una pàgina web o persona.

Nosaltres us donarem una sèrie de consells per la creació de continguts, tant per posicionar els articles de manera efectiva en Google com per mantenir l'atenció dels usuaris i transformar les visites en vendes.

 

Aquests són els passos que seguirem

Definim el que necessiteu

Definim el que necessiteu

Concretem amb vosaltres els vostres objectius, les funcionalitats que requereix el blog i l'apariència que més va amb el vostre projecte. Aquest primer pas és molt important perquè puguem proporcionar-vos allò que exactament voleu.

 
Realitzem una proposta

Realitzem una proposta

Una vegada sabem què voleu i com ho voleu, creem una proposta gràfica del vostre blog. Aquesta proposta estarà subjecta a possibles modificacions, per tal d'anar afinant fins aconseguir allò que més s'adequa als vostres objectius.

Testeig i Publicació

Testeig i Publicació

Una vegada aprovada la proposta gràfica, passem a la part tecnològica; comencem a desenvolupar el blog per donar vida a totes les funcionalitats requerides. Fem testeig del web per verificar que tot funciona com s'esperava i el posem on-line.

 
Formació (opcional)

Formació (opcional)

El blog està creat, només queda afegir-hi continguts i gestionar-lo. Tot i que treballem amb interfícies fàcils i disposareu de servei tècnic, us oferim formació de la plataforma utilitzada o de posicionament SEO per treure el màxim rendiment al vostre blog. 

 

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.