Us ajudem a crear una imatge
Dissenys a mida
pròpia i diferenciadora
Dissenys a mida

Disseny de portals web

Treballem amb institucions i organismes per oferir-vos un espai web on difondre informació d'interès públic i rellevant i establir una relació amb els ciutadans i usuaris.

Normalment un portal web conté una gran quantitat de continguts i per tant és molt important que el lloc web estigui ben dissenyat i estructurada i perquè els visitants poguin trobar la informació que necessitin de forma simple i ràpida.

Tenim una llarga experiència en el disseny de llocs web institucionals accessibles, pensant en tot moment com mostrar els continguts de forma àgil, intuïtiva i clara. Dissenyem portals web enfocats en l’experiència d’usuari, complint les normes més exigents d’accessibilitat (TAU, W3C) i interfícies de disseny responsiu (Responsive Design) que permeten consultar els continguts independentment del dispositiu utilitzat.

 
Portal web

Quins beneficis té un portal web?

Un dels principals objectius dels portals web és oferir informació rellevant i actualitzada i per això és important disposar d’una eina de gestió de continguts que ens permeti realitzar totes les actualitzacions de forma ràpida, senzilla i segura. Podem desenvolupar a mida qualsevol necessitat que tingueu.

 

Com és el vostre procediment?

Consultoria i planificació

Us oferim consultoria i assessorament en la tecnologia a utilitzar i disseny basat en l'experiència d'usuari. A més, us ajudem a definir els objectius del portal, el perfil de l'usuari a qui va dirigit i l'estructura de continguts que més s'adequa a les necessitats d'aquests usuaris. 

Disseny de portals web

Implementem un disseny de navegació fàcil per l'usuari, per tal que pugui trobar tot el que necessita de manera ràpida i intuïtiva. Realitzem un disseny atractiu de les diferents pàgines tenint en compte l'objectiu principal del web i el perfil de l'usuari al qual ens dirigim.

Programació

Desenvolupem el portal web en funció dels vostres objectius i característiques específiques. Fem un estudi i implementem les eines que necessiteu i que us ajudaran a ser més eficients amb el vostre web, així com gestors de continguts, indicadors de xarxes socials, mòduls de SEO, etc.

Testeig i Publicació

L'últim pas abans de publicar el portal web és realitzar un testeig per comprovar que tot funciona correctament. Realitzem una revisió completa de tots els elements de navegació per tal de detectar possibles incidències, optimitzar i adaptar els canvis.

Màrqueting online

A un portal web és imprescindible el màrqueting de continguts, l'estratègia SEO, les xarxes socials i l'e-mail màrqueting. A Avellana Digital estudiem les vostres necessitats, definim uns objectius clars i la manera d'aconseguir-los. A més, ens encarreguem de la realització de totes les accions online, l'anàlisi de resultats i l'optimització de la vostra campanya perquè aconseguiu els vostres objectius de manera eficient. 

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.