Orientem la vostra estratègia
Màrqueting online
a la consecució de resultats
Màrqueting online

Màrqueting de continguts

Què és el màrqueting de continguts?

El màrqueting de continguts (Content Marketing) consisteix en la creació i selecció constant de continguts amb l’objectiu d’atreure o retenir clients. Es basa en un contingut de qualitat, que aporti valor i sigui útil pels usuaris.

És molt més probable que un client compri o recomani algun dels vostres productes si creu que li aporta valor, que no pas d’una altra marca que només genera impactes publicitaris. Per tant, si compartiu continguts que ajudin als vostres clients a resoldre els seus problemes o facilitar la seva vida d’alguna manera, ells us recompensaran.

El màrqueting de continguts és un dels ingredients principals del inbound màrqueting, aquell que defensa l’atracció dels clients cap a l’empresa de manera natural, al contrari de les tècniques tradicionals de publicitat.

 

Entesos, però quins beneficis reals puc treure del màrqueting de continguts?

El Content Marketing o màrqueting de continguts genera resultats importants en qualsevol empresa o projecte. A continuació us mostrem els seus principals beneficis:

Genera confiança en els usuaris

Com més informació donem sobre els nostres productes, més segurs es sentiran els clients a l'hora de realitzar una compra. A més, els usuaris donaran més crèdit a aquella empresa compromesa en resoldre els seus problemes que aquella que només li interessi vendre. 

Atreu els vostres clients potencials de manera efectiva

La gran majoria dels usuaris cerquen a Google per resoldre qualsevol problema o dubtes que tinguin a la seva vida diària. El Content Marketing us ajuda a posicionar-vos als primers resultats i arribar a aquells usuaris que necessitin la vostra ajuda.

Coneixereu millor el vostre públic

El Content Marketing permet saber quins són els temes que més interessen i estar al dia de quines són les seves noves necessitats. Podeu crear una comunitat interessada en els vostres continguts i connectar millor amb el vostre públic.

Atreu més trànsit a la vostra web

El màrqueting de continguts constitueix un canal important de visites al vostre web i us dóna l’oportunitat de mostrar els vostres productes i serveis de forma natural. Són els usuaris qui decideixen informar-se sobre allò que oferiu i fan augmentar la generació de leads (objectius a la pàgina).

Augmenta les vendes

Gràcies a totes les situacions comentades anteriorment i pel fet de poder influir en la presa de decisions del vostre públic, el Content Marketing augmenta les vendes o conversions a la web. A més, ho fa de forma sostenible en el temps, ja que els continguts queden per sempre (al contrari de les campanyes publicitàries, que tenen un inici i un final).

 

D'acord... I com ho feu?

A Avellana Digital creem contingut de qualitat perquè els vostres clients s’interessin en la vostra marca i per crear un avantatge competitiu sobre la vostra competència a través del Content Marketing.

Planificació estratègica

Planificació estratègica

Definim com arribarem al vostre públic i assolirem els vostres objectius.

Execució
 

Execució

Creació i selecció de continguts d’acord amb la planificació estratégica i calendari

Anàlisi
 

Anàlisi

Avaluem els resultats de forma periòdica i optimitzem la vostra estratègia.

Xarxes socials
 

Xarxes socials

Gestionem els continguts a les xarxes socials i millorem el seu abast.

SEO
 

SEO

Optimitzem els continguts per a motors de cerca, especialment a Google.

 

Ens podeu ensenyar algun exemple?

Contacta amb nosaltres

Us podem ajudar?

Us fem un pressupost a mida. Estudiem el vostre projecte i us oferim un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Expliqueu-nos la vostra idea i us enviem un pressupost sense compromís.

Truqueu-nos al 977 300 673 o envieu-nos un correu.

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable » Avellana Digital S.L.
Finalitat » Poder contactar amb l'usuari.
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris »Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets »L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar i suprimir les seves dades.